•  Mrs. Burton's Class Schedule

    8:55 - 9:35

         Arrivals/Breakfast/Morning Meeting

    9:30 - 10:15

         Social Studies 1 (Burton Homeroom)  45 min

    10:15 - 10:35

         Science 1  (Burton Homeroom) 20 min

    10:35 - 11:30

         Enrichment 55 min

    11:30 - 11:45

         Science 1 cont. (Burton Homeroom) 15 min

    11:45 - 12:15

         Lunch 30 min

    12:15 - 12:25

         Science 1 (Burton Homeroom) 10 min

    12:30 - 1:15

         Social Studies 2 (Thomas Homeroom) 45 min

    1:15 - 2:00

         Science 2 (Thomas Homeroom) 45 min

    2:00 - 2:25

         Recess/Switch Classes 

    2:25 - 3:10

         Social Studies 3 (Naquin Homeroom) 45 min

    3:10 - 3:55

         Science 3 (Naquin Homeroom) 45 min

    3:55 - 4:10

         Announcements/Pack up & Dismissal